Feestzanger Alex

Feestzanger Alex

Een Bossie Rooie Rozen’, de hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De meest gedraaide single in cafe’s en zalen in 2000, dat verklaart waarom het uiteindelijk een nummer 1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ “Jij en Ik’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Met een knipoog richting het ‘bossie’, daar waar het dus ooit allemaal mee begon voor Alex, releasede hij eind 2017 ‘’Het begon ooit met een Bossie Rooie Rozen’’, wat wederom een klapper van een feesthit werd.

Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland. Alex deed diverse tv optredens bij o.a. Tros Muziekfeesten, RTL lijn 4, SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour etc. Onlangs was Alex nog te zien bij het Tros Muziekfeest en bij Business class.

Naast optredens in Nederland, is Alex ook een graag geziene gast op feesten in diverse wintersport gebieden in de winter en in diverse Nederlandse discotheken in o.a. Spanje, Frankrijk en Portugal in de zomer. Sinds een aantal jaren is hij exclusief te boeken bij Dutch event.

Kortom, er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bühne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. Door zijn enthousiasme en meegaande feestmuziek behaalt bij de grootste successen tijdens zijn optreden, en weet hij het publiek steeds weer voor hem te winnen. Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Website

Bekijk prijzen en boek deze artiest

Login voor prijzen en om deze artiest te boeken.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.