Otto Lagerfett

Otto Lagerfett

Vanaf €1.295,00 1 x 35 min.

Biografie Otto Lagerfett
Otto Lagerfett werd geboren op 23, 24 en 25 januari 1967 in Gummersbach, Duitsland. Zijn moeder komt uit de deelstaat Schleswig-Holstein en zijn vader was boer en werd in het Russische Vladovostok geboren. De opa van Otto was tot de Russische Revolutie in 1917 directeur van de Duitse Bitburger bierbrouwerij. Zijn liefste oom, ome Werner Bockelmann, was jarenlang burgemeester van de mooie stad München, en tevens directeur van de Duitse Bundesbank. Otto is samen met zijn twee oudere broers Karl (geb 1933) en Manfred (geb 1939) liefdevol opgegroeid in het grote oude kasteel van de familie Lagerfett.
Otto zijn eerste instrument was een kleine Mundharmonika waarmee de jonge Schlagerkönig luid meespeelde op allerlei muziek van Duitse artiesten of andere wereldsterren. Door deze grenzeloze fascinatie voor bekende artiesten, kwam Otto al gauw in aanraking met diverse bands waarmee hij mocht optreden in de plaatselijke kroeg of kermis.
Weldra stond Otto in het voorprogramma van bekende Duitse schlager artiesten. Dat Otto met deze optredens niet lang onopgemerkt kon blijven, moge duidelijk zijn. Na een aantal weken werd Otto al angeruffen door de grote bekende Duitse talent scout Klaus von Lippe Biesterfeld. Deze was razend enthousiast over de zangkunsten von der Otto en bood hem al snel een mega contract aan bij zijn von Bisterfeld Agency. Het begin van de carrière van de Duitse schlager star was met deze deal beklonken.
Het eerste nummer in de grote carrière van de Duitse superster was in 1996 een feit. Het vrolijke nummer "Wenn die Sonne scheint" werd een grote hit. Daarna volgde nog vele hits, zoals het mooie "Für Dich Mama" en vooral het nummer "Was sollen wir trinken 7 Tage lang" werd door de Duitse jeugd luidkeels meegezongen.
Otto werd ondertussen steeds meer een graag geziene artiest op radio en tv. Het opzwepende nummer "Stop stop stop" bezorgde Der Otto voor de negenveertigste keer in zijn riante carrière een nummer een hit de Duitse Hitcharts. Otto werd daarmee meteen een van de größte und erfolgreichste Exportschlager artiesten die Deutschland in de loop der jaren heeft voortgebracht.

Met meerdere Top #1-Hits en diverse Gold- und Platinauszeichnungen en zijn Mega Hit "Was sollen wir trinken 7 Tage lang" heeft Otto niet alleen alle tot nu toe bestaande records in platenland verbroken maar heeft de Schlagerkönig de lat voor alle andere artiesten bijzonder hoog gelegd. Ondertussen is zijn nieuwe hit al opgenomen en eind september komt Otto met zijn nieuwe lied "Es komt der Tag", misschien wordt dit wel de 50e notering in de charts von der Otto.

Natuurlijk mogen landen als Nederland en België niet ontbreken aan de palmares von der Otto Om in deze twee landen net zo’n grote ster te worden als in zijn eigene heimat is Otto niet over één nacht ijs gegaan; het bekende boekingsbureau Lukassen Produkties uit Nijmegen en een van bekendste pluggers in nederland Dhr Herlaar werden toegevoegd aan de publiciteitsmachine van Der Otto. Dit allemaal om u te laten genieten van deze grosse Schlager star Otto Lagerfett
www.ottolagerfett.nl

Prijzen

1 keer 35 minuten € 1.295,00
Boek deze artiest of vraag om een offerte

Login om contact op te nemen met deze artiest.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.