Kosteloos tickets verkopen via Tentfeesten.nl

In samenwerking met Ticketpoint.

Tent- en Dorpsfeesten worden al generaties lang georganiseerd door gedreven vrijwilligers die ieder jaar weer hun beste beentje voor zetten om er een onvergetelijk mooi feest van te maken met veel gerstenat en goede muziek.

Tijden veranderen maar tradities proberen we te behouden. Wel worden we allemaal steeds moderner en daarom helpen wij jullie graag een handje om met de tijd mee te gaan. Onder andere door de kaartverkoop te digitaliseren.

Waarom Ticketing via internet?

Kon men voorheen nog kaarten kopen bij de lokale bakker of postkantoor of alleen aan de kassa tijdens het evenement, tegenwoordig is het een aantal simpele handelingen op de telefoon, tablet of computer. Kies het gewenste evenement, de dag en een rang en reken af met iDeal (internetbankieren). Zelfs het uitprinten van een ticket is niet meer nodig als je in het bezit bent van een smartphone. Voor de organisatie is het vooral handig om real-time in te zien hoe de kaartverkoop verloopt door middel van een app op de telefoon.

Tentfeesten.nl & Ticketpoint

Tentfeesten.nl werkt samen met Ticketpoint. Ticketpoint is een flexibele en professionele organisatie die invulling kan geven aan iedere gewenste opdracht op het gebied van ticketing. Zie hier de realtime beoordelingen van hun klanten. Ticketpoint is de enige ticketing-organisatie in Nederland waar bezoekers geen account nodig hebben om Tickets te bestellen of te beheren.

Voordelen

Voor de bezoeker

 • Makkelijk en snel tickets bestellen per telefoon, tablet of computer via Tentfeesten.nl, Facebook of andere kanalen.
 • Ook telefonisch bestellen is mogelijk via het servicenummer: 0900-9000 8000 • Tickets printen is niet nodig.
 • Tickets ontvangen kan per e-mail, telefoon of per post.
 • De bezoeker betaald slechts €1,30 servicekosten per ticket, ongeacht de ticketprijs.
 • Voor vragen kunnen bezoekers altijd terecht bij de klantenservice van Ticketpoint.

Voor de organisatie

 • Geen contract kosten.
 • Elk (meerdaagse) evenement krijgt een eigen ticketpagina in de uitstraling van het evenement waar naar toe gelinkt kan worden vanaf elke website.
 • Bepaal zelf de tarieven (meerdere tarieven per evenement mogelijk).
 • Bepaal zelf de data, ingang(en) en rang (Regulier, VIP-tickets, Voorverkoop). • Vanaf dag 1 inzicht in de ticketverkoop via een dashboard (app) op telefoon, tablet en computer.
 • Zelf gemakkelijk tickets scannen d.m.v. scanners die kosteloos aangeleverd worden. In de nabije toekomst is het zelfs mogelijk om de tickets met een Smartphone te scannen door het uitwisselen van de verkochte barcodes.
 • Aan de kassa kan door verkocht worden middels fysieke tickets.
 • Er wordt maandelijks een (tussentijdse) afrekening opgesteld. Na afloop van een evenement wordt er een eindafrekening opgesteld en wordt het resterende bedrag overgeboekt.
 • Er wordt een database gecreëerd welke kan worden ingezet bij de ticketverkopen in de toekomst. Zo kan een organisatie bijvoorbeeld gebruik maken van een zogenoemde ‘Early Bird’ ticketverkoop door bezoekers die eerder gebruik hebben gemaakt van de ticketservice voorrang te verlenen bij de aanschaf van tickets voor nieuwe evenementen.

Klantenservice

Via de door Ticketpoint ontwikkelde klantenservicemodule zijn zij in staat om real time informatie op te vragen van alle vragen, klachten en opmerkingen.

Met deze informatie kan snel inzichtelijk gemaakt worden of er actie ondernomen dient te worden en zijn zij in staat enorme vragen/klachten- stromen op te vangen wanneer er onverwachte negatieve/positieve situaties ontstaan.

Voorts wordt er een f.a.q. (vraag en antwoord) opgesteld met achtergrond informatie over het evenement zodat de klant zijn of haar informatie heel makkelijk kan opvragen. Deze volledig geautomatiseerde functionaliteit onderstreept de kwaliteit van uw evenement.

Met trots kunnen wij vermelden dat Ticketpoint erg veel waarde hecht aan de service verlening van uiteindelijk uw klanten.

Financiële afhandeling

Alle ticketgelden worden rechtstreeks gestort en “geparkeerd” op de Stichting Derdengelden Ticketpoint. Deze Stichting waarborgt voor de opdrachtgever de ticketgelden.

Maandelijks wordt er een (tussentijdse) afrekening opgesteld en na ontvangst van het factuur van de organisatie worden de kaartgelden per direct overgeboekt. Na de voorstellingsdatum wordt er een eindafrekening opgesteld, en wordt het resterende bedrag overgeboekt.

Tentfeesten.nl rekent een toeslag van €1,30 per ticket inclusief 6% BTW.

Interesse? Stuur ons een email via tickets@tentfeesten.nl.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.