Het Lentefeest - Kerk-Avezaath

Kerk Avezaath, Gelderland

Het Lentefeest - Kerk-Avezaath
Koop
Tickets

Wat tweeënveertig jaar geleden begon als een rommelmarkt, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in de gemeente Buren met jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers! Op en om de sportvelden van voetbalvereniging Teisterbanders vindt elk jaar weer een muzikale editie van Het Lentefeest plaats. Een grote club van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door vele trouwe sponsoren, zorgt er al jaren voor dat vele bezoekers drie dagen lang een gevarieerd programma en heel veel gezelligheid voorgeschoteld krijgen. Veel bekende Nederlandse artiesten hebben de revue al gepasseerd, zoals Guus Meeuwis, BLOF, Jan Smit, André Hazes, Xander de Buisonjé, Frans Bauer, VanVelzen en vele anderen.

Ook in 2018 kan er weer een spectaculaire editie worden verwacht. De 42e editie van Het Lentefeest zal plaatsvinden op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april! Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u weer de gehele avond genieten van de beste Nederlandse artiesten, zoals o.a. Nielson, Dirty Daddies, Darkraver, Snollebollekes, Henk Dissel, JeBroer en Vinchenzo.

Zondag 15 april zal er iets anders uitzien dan voorgaande jaren, maar uiteraard kunnen we al een tipje van de sluier oplichten. Vanaf 11:00 uur bent u weer welkom op onze jaarlijkse Lentefeestmarkt. Op het feestterrein zullen een aantal festiviteiten voor jong en oud plaatsvinden, zoals een springkussenfestival en muzikale activiteiten in de feesttent. Later zal het dak van de feesttent er af gaan met behulp van DJ grootheid Paul Elstak, Ronnie Ruysdael, DJ Maurice, Pascal Redeker en Levi Live.


Datum vr. 13 apr. 20:00 uur
Eind zo. 15 apr. 19:00 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Contact de organisatie

Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.