Lentelive! 2019

Terwolde, Gelderland

Lentelive! 2019
Koop
Tickets

VRIJDAGAVOND
We proudly present, met of zonder beste bos holt veur de deur, bij ons op de planken: Van Dik Hout!
De band 'The Hot Studs' sluiten de vrijdagavond af legendarische nummers uit de jaren 50, 60 en 70. Let's say: The Rolling stones, The beatles, CCR, Ramones, Johny Cash, Status Quo en nog veel meer!
Casanova, DJ Gerard Doorn (alias Gerard Iglesias) is ook dit jaar weer het ware middelpunt van de tente.
Van Dik Hout is uiteraard bij iedereen bekend van 'zo stil in mij' maar natuurlijk ook van de succesvolle Poema's waarmee ze onder ander 'houten hart' en 'zij maakt het verschil' uitbrachten.

ZATERDAGAVOND
Dit jaar met niemand minder dan Baby Blue, Dj Sander & Beatcroocks. Ook Annie vliegt uut de bochte met de happy Høken remix van de Beatcroocks! Put your hands up y'all, welkom in de feesttent, want ze zijn net een paar dagen geleden uitgeroepen tot populairste DJ Act van 2018. Misschien gezien op dreamfields?
Yeah Baby! Niet te geloven ook Baby Blue is dit jaar uitverkozen tot de beste partyband van Nederland en speelden onder andere op paaspop en de Zwarte Cross. Het is niet de eerste keer dat ze bij LenteLive! spelen, we kunnen dr' geen genoeg van krijgen!
Oooh, DJ Sander jij bent voor ons priceless!

ZONDAGMIDDAG/AVOND
Dit moet zien: op de zondag de lentebokbierdag komen deze knakkers, the Wetnecks! The Wetnecks zullen zorgen voor een feest van herkenning in een mix van Blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll. En dat alles met een vette knipoog en veel humor.
Ook hebben we de Daredevils weten te strikken. Een super goede band die zorgt voor de nodige classics en gewaagde actuele hits. Dj Sander sluit de zondag weer stijlvol af, en gelukkig heeft hij wel een stralend gebit!!
De entree is op zondag gratis.


E-Tickets vanaf 15 december verkrijgbaar via www.lentelive.com


Datum vr. 05 apr. 21:00 uur
Eind zo. 07 apr. 20:00 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Entree Vrijdag € 15.00
Entree Zaterdag € 13.00

Nozem verkrijgbaar

Op dit feest is Nozem verkrijgbaar.

Nozem

Contact de organisatie

Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.