Ossefeesten Maasbree

Maasbree,

Ossefeesten Maasbree
Koop
Tickets

“Matinee: Zon, muziek, os aan het spit en ‘gerijpte jenever’!”
Zondag 4 augustus is natuurlijk de ossezondag! Vanaf 12:00 uur is de vroege vogel weer welkom voor een drankje. Om 14:00 wordt de muziek ingezet door blaaskapel Judaska en om 14:30 start de verkoop van de overheerlijke porties ossebraad. Met goed weer is het genieten in het zonnetje, met een drankje in de hand. Wat wil een mens nog meer!

Het speelparadijs ‘Ôs Kingerdörp’ kan dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Gigantische luchtkussens, een bioscoop en een eigen feesttent staan op de ossezondag weer paraat voor onze jongste bezoekers.

Voor de liefhebber wordt tijdens het matinee, buiten onder de luifel, ook wat sterkers geserveerd; de jongens van Old Gin brengen ‘bier, zweet en snare(n)’. Met covers, gestolen uit de platenkast van pap, van de Red Hot Chilli Peppers, Jimi Hendrix en Pearl Jam tot Thin Lizzy en The Artic Monkeys, wordt het genieten geblazen.

Het eerste weekend wordt afgesloten door feestband Khick. Met deze oude bekende, het is alweer vijf jaar geleden dat ze op de Ossefeesten stonden, weet je dat de avond gegarandeerd een succes wordt. Hun repertoire biedt voor ieder wat wils. Van Nirvana tot K3 en van Bruno Mars tot Helene Fisher. Dat wordt dus lekker meeblèren.


Datum zo. 04 aug. 12:00 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Consumptieprijs € 2.10
Entreeprijs € 0.00

Nozem verkrijgbaar

Op dit feest is Nozem verkrijgbaar.

Nozem

Contact de organisatie

Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.