Ossefeesten Maasbree

Maasbree,

Ossefeesten Maasbree
Koop
Tickets

“WTF Wednesday: een smerig lekker feestje”
Op woensdag 7 augustus breken we de week doormidden met WTF Wednesday. Voor elke letter van die afkoring hebben we een eigen area opgezet. In de tent staat Red Pepper Bullwhip, een vijfkoppige classic rockband die muziek uit de 70’s met een slipper naar de 80’s speelt. Hun optreden wordt kort maar krachtig samengevat als: Één keer duchtig gas geven en één keer remmen. Na de show wachten ze rustig totdat de ambulances de mensen met headbangnekwervelverschuiving, juich-armen en spring-enkels goed hebben opgevangen. Ware gentlemans!

Bij area numero twee kun je lekker antisociaal losgaan in de silent disco van NFN Silent Records, georganiseerd door de mannen van het gelijknamige NFN Records. World famous in Maasbree and omstreken! Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen ‘silent disco’ volgt hier een korte uitleg. Het is simpel gezegd een avondje dansen met een koptelefoon op terwijl je je afvraagt of je buurman naar heel wat anders staat te luisteren of gewoon echt geen gevoel voor ritme heeft. Lachen man!

Roy Smolenaars, bekend van de Memphis Manics en zijn alter ego de Zingende slager, gaat georganiseerde chaos creëren in area drie. Wat kun je verwachten? Bingo, spellen en karaoke. Activiteiten die je in een gemiddelde bejaardensoos zou tegenkomen maar dan gecombineerd met een beetje rock and roll. Onder de naam Radio Nozem, uiteraard in samenwerking met Nozem Oil, weet je dat het een smerig lekker feestje gaat worden.


Datum wo. 07 aug. 20:30 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Consumptieprijs € 2.10
Voorverkoop € 6.00
Dagkassa € 7.00

Nozem verkrijgbaar

Op dit feest is Nozem verkrijgbaar.

Nozem

Contact de organisatie

Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.