Ossefeesten Maasbree

Maasbree,

Ossefeesten Maasbree
Koop
Tickets

“Explosief het weekend in”
De Lampegastuh zorgen op vrijdag 9 augustus voor een feestje waar je U tegen zegt. Ze brengen een stortvloet aan hits afgewisseld met energiek microfoon gebruik. De DJ uit Den Haag en DJ/MC uit Eindhoven maken samen een explosieve combinatie en weten de tent vakkundig af te breken. Spreekwoordelijk trouwens, want er komt nog meer artiestengeweld op je af deze avond!

Zijn lijfspreuk is female first. Hij pakt je vast met zijn verleidelijke blik en laat je niet meer los. Dan hebben we het natuurlijk over Jailhouse Jimmy. Zijn muziek is doordrenkt van credible guilty pleasures en commerciële hits in een eclectisch leren jasje. En dames, laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. En ook dat weet Jimmy te leveren. Aan hysterische warmte dus geen gebrek, al was het maar omdat de vlammen letterlijk van Jimmy af gaan komen!”

Even op adem komen is er op de vrijdag niet bij. Als afsluiter van de avond staan de mannen van Kris Kross Amsterdam op het programma. De broers Jordy en Sander Huisman, de neefjes van ome Henny, helpen je samen met Yuki Kempees de late uurtjes door. Met ruim één miljard streams op Spotify weet je dat het serieus is; dit is een feestje dat je niet wil missen.


Datum vr. 09 aug. 20:30 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Consumptieprijs € 2.10
Voorverkoop € 8.50
Dagkassa € 9.50

Nozem verkrijgbaar

Op dit feest is Nozem verkrijgbaar.

Nozem

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.