Alle artiesten

BTMS (Black Tie Monkey Squad)

Algemeen

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. Combineer dit met de muzikale hoogstandjes en aanstekelijke energie van 5 ras entertainers en je hebt het ultieme feestrecept om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. BTMS brengt de energie van Amerikaanse halftime shows naar jouw feesttent of bedrijfsfeest met een show die uniek mag worden genoemd. Coverband BTMS boeken voor jouw evenement? Laat het ons direct weten en we helpen je graag!

BTMS – Next Level Entertainment!

De 5 members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland!

Wellicht komen zij je bekend voor? Dat zou goed kunnen. Rudy, Femke en Joshua hebben meer dan 15 jaar ervaring in de entertainment industrie en staan hoog aangeschreven binnen het coverband circuit. Eerder maakten zij bijvoorbeeld deel uit van de succesvolle coverband Beat It. Naast BTMS toert Rudy door Nederland, Duitsland en België als soloartiest — goed voor ca. 80-100 optredens per jaar. En Femke, niet voor niks bestempeld als één van de beste zangeressen binnen het coverband circuit, is in het dagelijks leven zangcoach op het ROC Van Twente. Tevens is zij een veelgevraagd zangeres voor solo optredens of invalkracht voor andere bands en acts.

Coverband BTMS boeken?

In 2016 werd het roer omgegooid om in te spelen op een snel ontwikkelende markt. Er werd een samenwerking gestart met Robin Wesley om de kracht van audio- en visual entertainment te vertalen naar een spectaculaire live concept; BTMS (Black Tie Monkey Squad). In 2020 werd Vincent Van Vliet toegevoegd aan de band als gitarist. Afgestudeerd aan het conservatorium, gitaar docent en studio gitarist.

Kijk voor meer informatie op de website van BTMS

Direct coverband BTMS boeken voor jouw evenement?
Neem contact op voor meer informatie.

Promo video

Prijzen

Prijzen:
1x 60 + 1x 75 minuten, incl. licht, ledwall en geluid tot 1.000 personen: € 5995,00
Zoeken