Plaats jouw tentfeest

Hét platform voor alle Tent- en Dorpsfeesten in Nederland

Bezoekers, organisaties, artiesten en ondernemers: feesten plannen, foto’s bekijken, tickets bestellen en artiesten boeken, allemaal onder één dak.

Nederland kent honderden tent-, dorps- en schuurfeesten, veelal georganiseerd door stichtingen en vrijwilligers die zich het hele jaar inzetten om er weer een geslaagd evenement van te maken. Tentfeesten.nl is er voor de voor- en napret maar ook als opwarmer naar de vele feesten. Bekijk alvast je favoriete artiesten, bestel je tickets en haal als brakke bezoeker als eerste de foto’s van de website.

 

Organisaties

Geen feest zonder organisatie. Tentfeesten.nl biedt de ruimte voor organisaties om een evenement te promoten, inclusief alle belangrijke informatie als datum, tijden, entreeprijzen en locatie. Maar ook welke artiesten er op treden en de ticketverkoop is onderdeel van een evenementenpagina.

Artiesten

Geen feest zonder artiesten. Voor artiesten bieden wij de ruimte om zichzelf te promoten via de website. Elke artiest kan een pagina aanmaken met ruimte voor een promovideo en/of foto’s, prijzen en beschikbaarheid. Tevens kunnen organisaties direct in contact komen met de boekingsbureaus. Binnenkort verwelkomen wij ook artiesten op Tentfeesten.nl.

Contact opnemen

Heb je een vraag, suggestie of opmerking over de website? Dan kun je ons feedbackforum gebruiken. Wil je in contact komen met ons? Dan kun je e-mailen naar info@tentfeesten.nl. Wij horen graag van je!

Bezoekers

Geen feest zonder bezoekers. De tienduizenden feestgangers zijn de onmisbare gangmakers van een onvergetelijke avond. Elke bezoeker kan hier vooruitblikken naar het volgende evenement in de buurt, tickets bestellen en achteraf de foto’s terug kijken.

Ondernemers

Geen feest zonder ondernemers. Snackcircus, beveiliging, bouwhekken en natuurlijk tenten. Alles wat nodig is voor een veilig en verzorgd feestterrein en het plannen van een onvergetelijk feest vind je terug op Tentfeesten.nl. Elke ondernemer kan een eigen pagina aanmaken met de geleverde diensten en prijzen. Binnenkort verwelkomen wij ook ondernemers op Tentfeesten.nl.

Zoeken