Plaats jouw tentfeest

Kosteloos en simpel tickets verkopen via Tentfeesten.nl

 

Tent-, Schuur- & Dorpsfeesten worden al generaties lang georganiseerd door gedreven vrijwilligers die ieder jaar weer hun beste beentje voor zetten om er een onvergetelijk mooi feest van te maken met veel gerstenat en goede muziek.

Tijden veranderen maar tradities proberen we te behouden. Wel worden we allemaal steeds moderner en daarom helpen wij jullie graag een handje om met de tijd mee te gaan. Onder andere door de kaartverkoop te digitaliseren.

Vandaag nog online!

Het is mega simpel: meld jouw evenement aan en de kaartverkoop kan dezelfde dag online! En het allermooiste is wel dat het jou als organisatie niets kost! Oke, alleen een paar vrijwilligers die de tickets scannen aan de deur. 

Je krijgt van ons:
• Een dashboard met login waarin je zelf de verkoop kunt inzien en beheren.
• Gratis scanners tijdens het evenement.
• Indien gewenst fysieke tickets (in overleg).
• De bezoeker betaald slechts €1,00 (dit is incl. BTW en transactiekosten).
• De bezoeker ontvangt (indien gewenst) een sms met een link naar zijn/haar ticket(s). 1,5 uur voor aanvang van het evenement.
• Gastenlijsten kunnen ook digitaal.
• Stuur alle bezoekers kostenloos een nieuwsbrief per e-mail.

Waarom Ticketing via internet?

Kon men voorheen nog kaarten kopen bij de lokale bakker of postkantoor of alleen aan de kassa tijdens het evenement, tegenwoordig is het een aantal simpele handelingen op de telefoon, tablet of computer. Kies het gewenste evenement, de dag en een rang en reken af met iDeal (internetbankieren). Zelfs het uitprinten van een ticket is niet meer nodig als je in het bezit bent van een smartphone. Voor de organisatie is het vooral handig om real-time in te zien hoe de kaartverkoop verloopt door middel van een dashboard en inlog.

Financiële afhandeling

Alle ticketgelden worden rechtstreeks gestort en “geparkeerd” op een derdenrekening van Pay.nl. Pay.nl waarborgt voor de opdrachtgever de ticketgelden.

Daags na het evenement wordt er een afrekening opgesteld en na ontvangst van het factuur van de organisatie worden de kaartgelden per direct overgeboekt.

Tentfeesten.nl rekent een toeslag aan de bezoeker van €1,00 per ticket inclusief 6% BTW en transactiekosten. Geen cent meer dus!

Start hier jouw online kaartverkoop!

Toch eerst nog vragen? Bel gerust: +31 6 17010908

Zoeken