Plaats jouw tentfeest

Kosteloos tickets verkopen via Tentfeesten.nl

In samenwerking met Ticketpoint.

 

Tent- en Dorpsfeesten worden al generaties lang georganiseerd door gedreven vrijwilligers die ieder jaar weer hun beste beentje voor zetten om er een onvergetelijk mooi feest van te maken met veel gerstenat en goede muziek.

Tijden veranderen maar tradities proberen we te behouden. Wel worden we allemaal steeds moderner en daarom helpen wij jullie graag een handje om met de tijd mee te gaan. Onder andere door de kaartverkoop te digitaliseren.

Klantenservice

Via de door Ticketpoint ontwikkelde klantenservicemodule zijn zij in staat om real time informatie op te vragen van alle vragen, klachten en opmerkingen.

Met deze informatie kan snel inzichtelijk gemaakt worden of er actie ondernomen dient te worden en zijn zij in staat enorme vragen/klachten- stromen op te vangen wanneer er onverwachte negatieve/positieve situaties ontstaan.

Voorts wordt er een f.a.q. (vraag en antwoord) opgesteld met achtergrond informatie over het evenement zodat de klant zijn of haar informatie heel makkelijk kan opvragen. Deze volledig geautomatiseerde functionaliteit onderstreept de kwaliteit van uw evenement.

Met trots kunnen wij vermelden dat Ticketpoint erg veel waarde hecht aan de service verlening van uiteindelijk uw klanten.

Waarom Ticketing via internet?

Kon men voorheen nog kaarten kopen bij de lokale bakker of postkantoor of alleen aan de kassa tijdens het evenement, tegenwoordig is het een aantal simpele handelingen op de telefoon, tablet of computer. Kies het gewenste evenement, de dag en een rang en reken af met iDeal (internetbankieren). Zelfs het uitprinten van een ticket is niet meer nodig als je in het bezit bent van een smartphone. Voor de organisatie is het vooral handig om real-time in te zien hoe de kaartverkoop verloopt door middel van een app op de telefoon.

Tentfeesten.nl & Ticketpoint

Tentfeesten.nl werkt samen met Ticketpoint. Ticketpoint is een flexibele en professionele organisatie die invulling kan geven aan iedere gewenste opdracht op het gebied van ticketing. Zie hier de realtime beoordelingen van hun klanten. Ticketpoint is de enige ticketing-organisatie in Nederland waar bezoekers geen account nodig hebben om Tickets te bestellen of te beheren.

Financiële afhandeling

Alle ticketgelden worden rechtstreeks gestort en “geparkeerd” op de Stichting Derdengelden Ticketpoint. Deze Stichting waarborgt voor de opdrachtgever de ticketgelden.

Maandelijks wordt er een (tussentijdse) afrekening opgesteld en na ontvangst van het factuur van de organisatie worden de kaartgelden per direct overgeboekt. Na de voorstellingsdatum wordt er een eindafrekening opgesteld, en wordt het resterende bedrag overgeboekt.

Tentfeesten.nl rekent een toeslag van €1,30 per ticket inclusief 6% BTW.

Interesse? Stuur ons een email via tickets@tentfeesten.nl.

Zoeken