#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood)

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood)

“Ouwe Jongens Krentebrood ?”
Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde, samen, met elkaar !
Het is van 'origine' een ouderwetse uitspraak maar nu omgetoverd tot een “Hip and Happening” Act voor in uw uitgaansgelegenheid, op uw kermis, in uw feesttent, op uw bedrijfsfeest of op uw festival, de formatie: #OJKB is een feit !

“Het Feest der Herkenning”
Een energieke show: de lekkerste beats van nu maar de herkenbaarheid uit de 90's en 00's.
Dat is waar #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) voor garant staat, van een mooie remix van Robin S of Haddaway tot een knallende stamper van Guus Meeuwis, Dr. Alban of Bon Jovi.

Alles komt voorbij, 1 Ding is zeker ... #OJKB staat voor 1 groot gekkenhuis op het podium !
Interactie met het publiek is het ‘codewoord’ voor de heren wat je NU al terug kan zien in hun vlogs op het Youtube kanaal: ojkbTV.

“Dé Festivalsensatie”
Ook de grotere festivals hebben de weg naar #OJKB gevonden, zo stonden de heren al op oa: Paaspop Festival, Nightlife Awards, Electronic Picnic Festival, 16PK, Blushhh, Zandstock Festival, Dutch Valley, Emporium Festival, Dreamfields, Outdoor Stereo, maar ook op de Lingefeesten, Der Heise Bierfest, Beemster Feestweek, Kermis in Volendam en vele andere evenementen !

“Populairste DJ Act van Nederland”
Eind 2017 is #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) door de vakjury van de Party Awards verkozen tot “Populaiste DJ Act van Nederland” een kroon op het harde werken van #OJKB !

Boek deze artiest of vraag om een offerte

Login om contact op te nemen met deze artiest.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.