International Guitar Heroes 2018

Bergentheim, Overijssel

Bekijk foto's
Koop
Tickets

Snerpende gitaren zullen vrijdagavond 21 September Overijssel doen opschrikken. Maar liefst 3 door de wol geverfde gitaarhelden staan in de feesttent bij Veenlust in Bergentheim garant voor een rock en blues spektakel van hoge kwaliteit.

Johnny Gallagher and the Boxtie band uit Donegal Ierland speelt eigen repertoire afgewisseld met covers uit de jaren 70. Johnny G speelt met zijn band op de grootste festivals in Europa en deelt het podium met wereldberoemde namen als Joe Bonamassa, Beth Harth, Buddy Guy en heeft als voorprogramma gestaan in bands als Iron Maiden en ZZ Top.

Wille and the Bandits uit Cornwall UK is een 3 piece band met een geheel eigen sound mede door het fantastische slidegitaar spel van zanger Wille Edwards. Ook deze band heeft haar sporen ruimschoots verdient met optredens op o.a. Glastonbury en een optreden in het wereldberoemde Duitse tv programma Rockpalast.

Davy K uit Tyrone Noord-Ierland maakt zijn debuut in Nederland. Davy Kerrigan zal op geheel eigen wijze bekende en minder bekende covers spelen. Hij zal laten zien en horen dat je met alleen een gitaar en stem geen band nodig bent om een geweldige performance neer te zetten.


Datum vr. 21 sep. 19:00 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
Voorverkoop € 16.00
Deurverkoop € 23.50

Links

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.