Dorpsfeest Warnsveld met Q-Music Foute Uur

Warnsveld, Gelderland

Bekijk foto's
Koop
Tickets

Alle optredens zijn gratis toegankelijk met uitzondering van Q music.
We trappen vrijdag af met de band Gust uit Dijkerhoek. Gust is simpelweg Rock en Roll. Vijf keals die met veel plezier staan te knappen op het podium! Gust speelt bekende en minder bekende hits, knallend door de speakers! Classic- Moderne- en Dialectrock, Meezingers en Country...

Daarna op de vrijdagavond hebben we de band LOOS ALARM. Al 13 jaar lang brengen zij als geen andere band hét 'Vrienden van .....' gevoel op het feest of festival. Nummers van De Dijk, Bløf, Van Dik Hout, The Scene, maar ook wat engelstalig werk van bijvoorbeeld The Golden Earring en Liquido zitten gebeiteld in hun repertoire.

Zaterdag in de feesttent hebben we dan s middag's de NINA TEN KATE BAND( van de voice of Holland) .Een verfrissende Pop en Rock band met een populair en herkenbaar repertoire. Met o.a liedjes van AC/DC , Maroon, Anoek, Bon Jovi , Ami Winehouse en nog veel meer.

OP de avond hebben we 4 UUR FOUT Q MUSIC .Een sprong terug in de tijd met o.a de hits YMCA, Que si Que no,Sex on the beach en nog vele andere foute hits. Handjes in de lucht en meezingen maar. Dit optreden is op het 2e podium buiten en hiervoor kun je tickets bestellen op tentfeesten.nl. Deze zijn slechts €6,50. Dit optreden is gesponsord door Energieconsultant Almenseweg 43 in Eefde.

In de tent op zondag tribute to the 70's band NBR met o.a hits van QUEEN, BLACK SABBAT ,LED ZEPPELIN . Een daverend optreden die u niet snel zult vergeten. Daarna de band LYNX de ultieme feestband met een spetterend optreden met o.a hits variërend van ANDRE HAZES tot AEROSMITH.
Heerlijke gitaarpartijen, strakke baslijnen, indrukwekkende drums en vocalen die staan als een huis. Als afsluiter hebben we de tribute band CCR . Verwacht klassiekers als Born on the Bayou, Proud Mary en Susie Q. Het Woodstock gevoel uit het jaar 69. Dus precies 50 jaar geleden dat de echte CCR daar optrad.

Meer info op onze website. www.dorpsfeestenwarnsveld.nl


Datum vr. 16 aug. 19:00 uur

Prijzen

Betalen met
  • Cash
  • Pin
per munt € 2.50
Contact de organisatie

Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.

Helaas, Uw browser is te oud om deze website te tonen. Update uw browser.